Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Final Six Eredivisie B-Meisjes

27 en 28 mei 2023

welkom

Op deze pagina vind je alle informatie over de Final Six voor de B-jeugd meisjes die op 27 en 28 mei 2023 werd gespeeld in Ede. We kijken terug op een mooi toernooi en feliciteren het Ravijn met het kampioenschap 22/23. Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van heel veel vrijwilligers en de steun van onze sponsoren. Hartelijk dank daarvoor!

Teams

De deelnemende teams stellen zich graag even voor. Klik op een van de logo’s om het team weer te geven.

ravijn_logo

zvl_logo

pb_logo

zpc_logo

zpb_logo

donk_logo

KAMPIOEN 22/23 Het Ravijn BM1

 1. Renske Boxsem
 2. Mila Pastink
 3. Merel Lindeman
 4. Jiera Luttenberg
 5. Nynke Willemsen
 6. Lotte Schreurs
 7. Pien Gorter
 8. Isa Verschoor
 9. Iris Vreeling
 10. Isa Kloosterman
 11. Amy Kleinlugtebeld (c)
 12. Myrthe Broekmate
 13. Noa Schuring
 • Coach: Yasemin Smit
 • Ass-coach: Wicher Smit
 • TM: –

 

wedstrijdschema

 

officials

De final six BM staat onder leiding van hoofdscheidsrechters dhr. T. Dijkhuis en dhr. R. Evers.

livestream1

livestream2

Foto’s

 

Praktische informatie

Locatie

Het kampioenschap wordt gespeeld in Zwembad de Peppel, Peppelensteeg 17 in Ede. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De ingang is via de trap aan de rechterzijde van het gebouw en is te herkennen aan de Polar Bears vlag.

Huisregels

In de zwemzaal zijn alcohol en glaswerk verboden. Het perron en het zwembad blijven te allen tijde vrij van rommel. Het afsteken van confetti-kanonnen is ten strengste verboden, zowel in de zwemzaal als daarbuiten. Kosten voor het opruimen hiervan zullen worden doorbelast aan de betreffende vereniging.

Clubhuis De Dolfijn

De Dolfijn, het clubhuis van Polar Bears, zal gedurende het evenement geopend zijn en zaterdag de gehele dag. Je kunt er terecht voor koffie en thee of een ander drankje. De keuken is geopend voor een lekkere snack of een broodje bal.

Ontvangst

Tijdens het evenement zijn Iska Oude Vrielink en Esther Broere het eerste aanspreekpunt voor vragen. Dat kan 1:1 of via de app-groep met de teammanagers. Bij aankomst kan een afgevaardigde van het team zich melden in de Dolfijn. Per team worden toegangskaarten (passe-partouts) verstrekt aan vooraf opgegeven spelers en staf tot een maximum van 18 kaarten.

Technical Meeting

Een meeting met de hoofdscheidsrechter en één afgevaardigde van elk team zal plaatsvinden op zaterdag 27 mei in vergaderzaal 2 van het zwembad:
10:00 – 10:30: nrs 3 t/m 6 (Polar Bears, ZPC Amersfoort, ZPB, Widex GZC Donk)
18:00 – 18:30: nrs 1 en 2 (Het Ravijn, ZVL-1886 Center)

Kleedkamers

Elke kleedkamer zal aan twee teams worden toegewezen, dit staat aangegeven op de deur van de kleedkamer. Tijdens het evenement is er geen toezicht op de kleedkamers en er mogen geen spullen in de kleedkamers worden achtergelaten. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Zwemzaal

Op zaterdag, in de periode tussen de eerste twee wedstrijden en de laaste twee wedstrijden wordt het zwembad gebruikt voor andere activiteiten. Spelers en bezoekers dienen de zwemzaal in die periode te verlaten en hun spullen mee te nemen. De Dolfijn is wel de gehele dag geopend.

Toegangskaarten

Voor publiek zijn de entreeprijzen i.s.m. de KNZB als volgt vastgesteld: € 6,- per dag en € 10,- voor het weekend. Betaling met pin is mogelijk en gewenst. De entreeprijs is inclusief een programmaboekje en een consumptiebon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

EHBO

Tijdens de wedstrijden zal er EHBO in de zwemzaal aanwezig zijn. Deze wordt afwisselend door drie personen bemand.

Portretrecht

Tijdens de Final-6 kunnen foto’s en/of films gemaakt worden waarop de spelers/speelsters, begeleiding, en/of publiek mogelijk te zien zijn. Deze beelden kunnen gebruikt worden ter analyse (van wedstrijden, trainingen, techniek etc.), promotie (interne of externe media) of andere doeleinden.

Livestream

Op zaterdag is er een livestream beschikbaar vanaf 19:00 uur en op zondag de hele dag. De livestream kan bekeken worden via het YouTube kanaal van Polar Bears

Livestream

De prijsuitreiking zal gelijk na de laatste wedstrijd rond 17:30 uur in de zwemzaal plaatsvinden. De prijzen worden uitgereikt door de jeugdbondscoach Eszter Gyori.

 

Wedstrijdreglement

Deelname

Voorwaarden wedstrijden

Voorwaarden teamopgave

Speeltijd

Caps

Speelveld

 

Fairplay

Plezier in het waterpolo is wat ons allemaal drijft en ervoor zorgt dat we keer op keer het zwembad in duiken. Fairplay betekent dat strijdlust niet doorslaat naar ongewenst gedrag in het water, op de kant of op de tribune. Respect voor elkaar: spelers, scheidsrechters, staf en publiek is noodzakelijk om de sport gezond te houden. Er wordt tijdens de Final 6 niet gescholden, fysiek geweld wordt niet getolereerd.

 

Toernooi sponsoren