Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Sponsor worden

Dromen van succes
Voor de vijfde keer in de clubhistorie veroverde heren 1 op 6 maart 2016 de KNZB-beker. In de spannende finale in het Hofbad in Den Haag schreeuwden de supporters van Polar Bears de mannen naar de overwinning. Een uniek moment in het jaar dat Polar Bears 70 jaar bestaat.

Wie de jeugd heeft…
En van zo’n prestatie dromen veel van onze jeugdleden. En dat de jeugd de toekomst heeft, bleek maar weer toen vorig  seizoen maar liefst vier jeugdteams van Polar Bears Kampioen van Nederland werden: gemengd onder de 11, meisjes onder 15, meisjes onder 17 en jongens onder 17. En dit seizoen werd synchroonzwemster Cheryl Dul 5e op het NK.

Clubliefde
Bij Polar Bears waarderen wij de (soms blinde) ambitie van onze talenten om voor het allerhoogste in de sport te gaan. We stimuleren en helpen ze hun droom te volgen! Maar we weten ook dat je met waterpolo je brood niet kunt verdienen. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze sporters hun school/studie serieus nemen, feeling houden met het bedrijfsleven en ook de sociale waarde van de sportvereniging niet uit het oog verliezen. Belangrijker nog dan prijzen, titels en bekers, zijn de vele vriendschappen die er bij- of dankzij Polar Bears zijn ontstaan. De familiaire, vriendschap-pelijke sfeer die Polar Bears zo kenmerkt, de combinatie van prestatie en plezier, is iets waar we als club beretrots op zijn.

Uw sponsorbijdrage is belangrijk
Met uw sponsorbijdrage ondersteunt u Polar Bears in z’n totaliteit. Van recreatiesport tot talentontwikkeling en topsport. En van de minipupillen tot de eerste teams die strijden om de landstitels. Maar daarnaast faciliteert en begeleidt u ook onze talentvolle waterpoloërs en synchroonzwemsters op weg naar bijv. Olympische successen.

Om de nodige voorzieningen te kunnen financieren, is Polar Bears op zoek naar partners die zich voor meerdere jaren aan ons willen verbinden en die zich graag willen associëren met de crème de la crème van Ede als het om topsport en talentontwikkeling gaat. De meerwaarde van het partnership zit ‘m – los van de tegenprestaties – vooral in het feit dat u jonge talentvolle topsporters in staat stelt hun dromen waar te maken en dat u Polar Bears helpt om mee te blijven strijden om de landstitels, zowel bij de jeugd als de eerste teams.

Als sponsor draagt u dus een steentje bij aan toekomstige successen van Polar Bears en zelfs aan de (jong) Oranje Teams. U helpt de sporters het maximale uit hun talent te halen en zich – door sport en het verenigingsleven – sociaal en maatschappelijk te ontwikkelen. Uw sponsorbijdrage is belangrijk!

Uw bedrijf wordt geassocieerd met:
Polar Bears = topkwaliteit uit Ede!

Uw bedrijf kan zich identificeren met:
Waterpolo = een stoere teamsport.

Uit een enquête onder de inwoners van Ede bleek:
Dat velen beretrots zijn op Polar Bears

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com