Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

‘Angstgegner’ Polar Bears krijgt tik te verduren van De Zaan

17/10/2022

Vorig seizoen waren de verhoudingen in het dameswaterpolo heel duidelijk. Polar Bears en ZV De Zaan strijden om de prijzen en uiteindelijk gaat Polar Bears ermee aan de haal.

Vorig seizoen stonden de ploegen drie keer tegenover elkaar in finales en evenzoveel keer bleken de berinnen overduidelijk de sterksten. In de strijd om de Supercup afgelopen zondag, de officieuze seizoensouverture, waren de rollen dit keer omgedraaid. In zwembad de Peppel dicteerde de ploeg uit Zaandam het spel en bleek een maat te groot voor de Polar Bears.

Halverwege stond het 4-7 voor de Zaankanters, die in de periode erna verder uitliepen naar 5-11 waarmee de strijd beslist was. Uiteindelijk stond er 8-15 op het scorebord.

De herenploeg kwam twee keer in actie. Op zaterdag werd lanskampioen Het Ravijn, van wie de beren de finale vorig seizoen verloren, op een 11-10 nederlaag getrakteerd. Een dag later werd het gepromoveerde De Linge met 23-4 kansloos gelaten. Alex Neuteboom Spijker en Tobias Coenen maakten hun debuut.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com