Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

AVL 6 november 20:00

29/10/2023

De ALV van Polar Bears vind plaats op 6 november 2023, 20.00 uur in de Dolfijn.

De stukken voor de ALV zijn te vinden op de download pagina.

Aan het begin van de ALV zullen wij stilstaan bij het overlijden van Lian Wiggers. Ook zal postuum de
vrijwilligers-prijs: De Sander Waaijenberg troffee, aan haar opgedragen worden. Om 20.15 zal wethouder Peter de Pater een update komen geven over de uitbreiding overdekt zwemwater gemeente Ede.

Daarna zullen wij de agenda volgen. Waarop ook staat vermeld dat we de jubilarissen huldigen die allemaal 25 of 40 jaar lid zijn van Polar Bears.
Met het wegvallen van Lian Wiggers zijn wij met spoed
op zoek naar leden die haar taken zouden kunnen overnemen. Waaronder bestuursfunctie ledenadministratie. Meld je aan bij een van de bestuursleden.
Gaat het niet lukken de vacature snel te vervullen dan zijn wij genoodzaakt deze extern in te vullen. Ook Sujeet Bhageloe heeft aangegeven in de loop van dit seizoen te gaan stoppen als voorzitter van de waterpolocommissie. Ook hier zoeken wij een nieuwe kandidaat voor die zo snel mogelijk vast gaat meelopen in de WPC.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com