Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Bedrijven waterpolo toernooi 2019

26/08/2019

Op vrijdagavond 20 september 2019 organiseert de selectie van Polar Bears weer het jaarlijkse Bedrijven Waterpolo Toernooi. Dit ongekend gezellige evenement biedt bedrijven de kans om kennis te maken met onze prachtige vereniging en om hun eigen netwerk te vergroten.

Daarnaast is het toernooi natuurlijk bij uitstek geschikt als personeelsuitje of om op ontspannen doch sportieve wijze iets te doen aan de teambuilding binnen het bedrijf. Doe je liever niet mee onder een bedrijfsnaam maar gaat de voorkeur uit naar een vriendenteam, dan is dat natuurlijk ook gewoon mogelijk!

De wedstrijden vinden plaats op een mini-waterpoloveld en duren tien minuten. Dit format blijkt uit ervaring de beste balans tussen laagdrempeligheid en uitdaging te bieden. Alle teams zijn gemengd en worden (naar wens) versterkt door een speler of speelster uit de selectieteams.

Meedoen is uiteraard belangrijker dan winnen en het gaat dan ook vooral om de gezelligheid rondom het evenement. Ondanks dit motto worden er aan het eind van de avond toch een aantal prijzen uitgereikt. Vervolgens nodigen we iedereen graag uit om er onder leiding van Polar Bear DJ’s nog een hele gezellige avond van te maken.

Programma

19:00 – 20:00 Welkom in de Dolfijn (Clubhuis)
20:00 – 22:00 Bedrijventoernooi
22:00 – 01:00 Prijsuitreiking & Afterparty

De kosten bedragen 500,- per team. Hiervoor krijgt u:
– 40 muntjes
– Versterking door een selectie speler
– Een fantastische avond!

Meld je team nu aan via rawapo@hotmail.com