Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Belangrijke overwinningen Polar Bears

21/11/2016

In de Eredivisie waterpolo dames begint er al een afscheiding te ontstaan tussen de top en de subtop. De drie topclubs UZSC, Widex GZC Donk en ZVL-Hawabo gaan hoogstwaarschijnlijk de dienst uitmaken voor de beste uitgangspositie tijdens de play-offs. Polar Bears strijd voor de plekken daaronder.

In dat licht bezien was de wedstrijd van zaterdag tegen Het Ravijn een belangrijke. Door de afscheiding betekenen dat positie vier en vijf aan het eind van de competitie zorgt voor het ontlopen van de topploegen. Door de overwinning op Het Ravijn hebben de berinnen de vierde positie weer in handen.

Vooraf was het zaak dat de huidige topscorer in de competitie Lieke Klaassen werd afgestopt. Dat zou de sleutel tot de overwinning moeten zijn. Ondanks dat zij acht keer trefzeker was (vier strafworpen), zegevierden de berinnen. Zaterdag staat alweer de laatste speelronde van 2017 op het programma, de competitie ligt in december een periode stil vanwege de WJK. ZVL is dan in eigen huis de tegenstander.

Drie wedstrijden in vier dagen
Voor de mannen van Jeroen Cavalje was er een druk programma. Donderdag speelde het een uitwedstrijd tegen De Zijl, in het weekend kwamen ZVVS en Schuurman BZC naar de Peppel. De buit werd zes punten. Van De Zijl werd er met 13-8 verloren, ZVVS werd ruim verslagen: 16-4 en zondag was Polar Bears de baas in de Gelderse derby met 11-4.

Foto: Sook Willemsen scoorde vier keer tegen Schuurman BZC (Gunnink Fotografie).

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com