Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Bericht 75-jarig jubileum

01/02/2021

Beste Beren en Berinnen,

2021 is het jaar van ons 75-jarig bestaan, maar ook een jaar waarin alles anders is. Op dit moment zijn de zwembaden dicht en dateren de laatste wedstrijden voor de meesten van ons van maanden geleden.

Ondanks dat zien we mooie initiatieven verschijnen om als club in beweging te blijven. Daar zijn we trots op!

Vanwege alle onzekerheden betekent het wel dat de jubileumcommissie naar alternatieven moet kijken. De beoogde aftrap van het jubileum in april wordt verplaatst naar een later, nog te bepalen tijdstip.

De meeste evenementen, zoals het jaarfeest, onze Olympische Spelen en de berendag zijn nu gepland voor 19 juni en ook wordt er bekeken of de geplande (zwem)activiteiten naar het buitenbad verplaatst kunnen worden.

Gebeurt er in de komende maanden dan helemaal niets?
Jawel! De pubquiz voor iedereen blijft staan voor april, die zal online plaatsvinden. Ook de planning voor het boek en de film gaan door! De nieuwe planning volgt zo snel mogelijk, afhankelijk van de coronamaatregelen.

Hou vol en tot snel!

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com