Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Besloten reünie 1985-1995

05/10/2019

Onlangs ontvingen wij het volgende bericht van ons oud-lid Natalie Godin die we graag onder jullie aandacht brengen:

Op vrijdag 1 november a.s. vindt er in de Dolfijn een besloten reünie plaats van de zwemafdeling van Polar Bears! Heb je ook gezwommen in de periode tussen 1985-1995 onder leiding van meneer van der Mark, Til Scherrenburg, Jacqueline de Waal, Ellen Cavalje, Ans Castelijn, Mieke Ruchtie of Remmy Schaap en vind je het ook leuk om herinneringen op te halen uit die mooie tijd van toen?

Meld je dan aan via polarbearsherinneringen@gmail.com en ontvang een entreebewijs! De kosten bedragen 10 euro (koffie of thee met wat lekkers en 2 consumptiebonnen). Inloop vanaf 19:30 uur, aanvang 20:00 uur.

We zien je graag op 1 november!
AANMELDING VERPLICHT

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com