Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Bijzonder succesvol EJK voor Nederland

19/09/2016

De beide Nederlandse jeugdteams kunnen terugkijken op een fantastische editie van de Europese Jeugd Kampioenschappen in Alphen a/d Rijn en Den Haag. Dames 1-speelsters Fleurien Bosveld, Brigit Mulder en Joanne Koenders veroverden zondag de Europese titel door Spanje in de finale met 9-7 te verslaan. In de finale was Fleurien Bosveld trefzeker.

De jongens eindigden als achtste, met Tom de Weerd en Tarik Scherrenburg in de gelederen. Daarmee verdienden ze een ticket voor het WJK volgend jaar in Kazan, Rusland.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com