Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Boomkap kastanjeboom op het Polar Bears-plein

24/11/2020

Vorige maand is de ‘beroemde’ kastanjeboom op het Polar Bears-plein aan de zuidzijde van station Ede-Wageningen gekapt. Onder deze boom werd de vereniging Polar Bears 74 jaar geleden opgericht. De oorsprong daarvan is bekend: Polar Bears ontleent zijn naam als eerbetoon aan de bevrijders van Ede op 17 april 1945.

Helaas maakt de boom ons 75-jarig jubileum van volgend jaar dus niet meer mee. Onder toeziend oog van drie bearen werd er op bijzondere wijze stilgestaan bij deze betekenisvolle plek in Polar Bears-historie.

Maar omgekapt betekent nog niet verdwenen. De boom zal in verschillende gedaantes terugkeren tijdens ons jubileumjaar, in bijvoorbeeld stekjes!
Meer info over de activeiten tijdens het jubileumjaar volgt snel!

Nog speciale dank aan Vereniging Keep Them Rolling voor het uitlenen van de jeep.

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com