Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Communicatie medewerker gezocht!

16/01/2019

Wie gaat het berenvel verzorgen de komende tijd?
Wie zorgt er voor de heide week, dit seizoen zijn er mede door de heide-week optocht veel nieuwe leden gestart. Dit willen we graag weer bereiken voor de komende seizoenen.
wie zorgt dat de website up tot date blijft, de sociaal media kanalen vol staat met informatie..

Er is tot op heden nog geen tot minimaal reactie. Stuur snel een mail naar redactie@polarbears.nl

FACEBOOK EN VERDERE SOCIAL MEDIA
Vind je het leuk om met regelmaat berichten te plaatsen of Facebook? Het mag zeker ook een jonger lid zijn.
Het plaatsen van binnenkomende berichten via de mail en het delen van berichten in je meldingen.
Welke tijd ben je hieraan kwijt? ca. 2 uur per maand. Dit verdeel je dan natuurlijk, net wanneer er nieuws binnenkomt. Waterpolo en synchroon zorgt ook veelal zelf voor de berichten op Facebook.

WEBSITE ONDERHOUD
Het plaatsen van binnenkomende berichten op de website. Agenda en downloads bijhouden. Evt. wijzigingen in bestuur, contact pagina of trainingstijden bijhouden. Waterpolo en synchroon verzorgt zijn eigen wedstrijdschema’s en veel nieuwsberichten.
Welke tijd vraagt het? ca. 2 uur per maand.

BERENVEL
4 keer per jaar verzorg je het Berenvel, via een mailinglijst komt er input binnen en maak je er een leuk blad van. Wees vrij om je eigen creatie hiervan te maken.
Welke tijd vraagt het? ca. 1,5 dag werk voor 1 Berenvel. (maar misschien typt u wel veel sneller dan mij 😉)

HEIDE-OPTOCHT
GEZOCHT, wie gaat de Heide-optocht 2019 en 2020 organiseren? Draag zorg voor een versierde kar of auto. Zorg voor genoeg kinderen die gaan uitdelen en de begeleiding hiervan. Laat je creativiteit de vrije loop.
Voor de inschrijving, flyers en stickers kan vanuit mij gezorgd worden.
Welke tijd ben je hieraan kwijt? Rondom april begin je met bedenken…. Het thema wordt dan bekend gemaakt, de inschrijving moet voor juli gedaan zijn.
Zorg dat je de meelopende leden alvast in mei/juni begint te werven. Verder wees vrij in bedenken hoeveel tijd je hieraan kwijt bent, lig voor een groot deel aan jou creatie..

Er zijn veel standaard mails al klaar, een hoop spullen staan in de opslag. Dit scheelt al een hoop tijd.

En wat krijg je ervoor terug? Een hoop voldoening, een super leuke tijd en hopelijk veel nieuwe leden, die jij dan toch maar voor de club heb binnen getrokken.

Om een voorbeeld te noemen, waterpolo kan zijn nieuwe leden nog maar amper aan en bij synchroonzwemmen zijn er al 5 nieuwe begonnen!

Lijkt het je leuk om iets voor de club te kunnen betekenen? Of wil je misschien alles wel overnemen? Neem dan contact op met redactie@polarbears.nl

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com