Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames als vierde de play-offs

29/03/2021

De dames van Polar Bears heeft de reguliere competitie op de vierde plek afgesloten. De landskampioen van 2018 sloot af met een klinkende 25-6 zege op SWOL 1894. In de kwartfinale eind april is ZVL-1886 de tegenstander.

De berinnen hadden een gemakkelijke minder tegen de hekkensluiter van de eredivisie. Fleurien Bosveld en Lola Moolhuijzen werden topscorers met beiden zes treffers.

De heren kenden wederom een dubbel weekend. De reguliere competitie eindigt eind april en daarvoor moeten er nog vier wedstrijden worden afgewerkt. De ploeg van Ruud van der Horst kwam er met de maximale score uit. Zaterdag werd PSV met 13-11 opzijgezet en zondag deed de ploeg uitstekende zaken door directe concurrent ZVL met 9-8 op zeven punten achterstand te zetten.

Sander Roels deed zijn voormalige ploeg ZVL pijn, met de beslissende treffer vlak voor tijd. Dankzij de winst zijn de beren opgeklommen tot de vijfde plaats en zo staan ze er goed voor richting de play-offs. In theorie zou de jonge ploeg in de volgende speelronde een plek bij de eerste acht kunnen veiligstellen.

Zaterdag 27 maart
Polar Bears – SWOL 1894 25-6
Periodestanden: 6-0, 5-3, 6-3, 6-0
Doelpuntenmakers Polar Bears: Fleurien Bosveld 6, Lola Moolhuijzen 6, Nienke Vermeer 4, Storm Willemsen 3, Lotte van Wingerden 2, Jill Oort 2, Laura Schinkel 2.

PSV – Polar Bears 11-13
Periodestanden: 2-4, 2-4, 3-3, 4-2
Doelpuntenmakers Polar Bears: Rick Meijer 6, Lars ten Broek 3, Tom de Weerd 2, Kas te Riele, Sander Roels.

Zondag 28 maart
Polar Bears – ZVL-1886 9-8
Periodestanden: 3-2, 4-3, 1-2, 1-1
Doelpuntenmakers Polar Bears: Kas te Riele 3, Lars ten Broek 2, Tom de Weerd, Rick Meijer, Marnick Snel.

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com