Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames blijven winnen

05/02/2019

Er staat voorlopig geen maat op de dames van Polar Bears. Zaterdagavond werd ook de zesde wedstrijd op rij gewonnen. Het weerzien met ZVL-1886 uit Leiden, dat vorig seizoen nog werd verslagen in de finale om het landskampioenschap, werd met 7-8 gewonnen.

ZVL is momenteel de nummer laatst in de Eredivisie, desondanks moesten de berinnen diep gaan voor de overwinning. Na drie van de vier periodes spelen was er een achterstand van 6-4. In de laatste periode poetste Polar Bears de achterstand weg tot de zesde winst dit seizoen.

De komende twee weken staan er twee tests te wachten voor de ploeg. Met twee ontmoetingen tegen Widex GZC Donk in de halve finale voor de beker. Als de balans in de competitie wordt opgemaakt, zijn dat precies de twee ploegen die boven de rest uitsteken. In de competitie wist Polar Bears eerder al 6-8 te winnen. Aankomende zaterdag begint de ploeg met een uitwedstrijd, de week daarop volgt het beslissende duel in Ede.

De heren konden niet winnen. Er werd met 9-8 verloren van de ZVL. Desondanks blijft de ploeg op de vierde plek staan.

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com