Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames koploper af

14/01/2018

In een rechtstreeks duel om de koppositie in de Eredivisie, gingen de berinnen met 8-7 net ten onder tegen de nieuwe koploper ZVL-Tetteroo. In het eerste duel na 25 november en zonder de naar de VS vertrokken Brigit Mulder, vochten de berinnen zich twee keer terug op gelijke hoogte, maar kwam het net tekort.

Het team van Evangelos Doudesis had de eerste seizoenshelft net als de Leidse tegenstander zonder puntverlies afgesloten. Daardoor is het verschil met de overige ploegen nog groot, en staat Polar Bears stevig op de tweede plaats. Komende zondag staat de return voor de kwartfinale van de beker op het programma, die eerder in december werd afgelast. ZPB H&L Productions is dan de tegenstander.

Ook de mannen van Polar Bears verloren hun eerste wedstrijd van 2018. ZPC Amersfoort was in eigen bad met 9-6 te sterk voor de ploeg van Tom van Oost. Zaterdag speelt het een uitwedstrijd tegen nummer elf De Ham. Polar Bears staat momenteel zesde.

ZVL-Tetteroo – Polar Bears 8-7
Periodestanden: 2-1, 2-1, 4-4, 0-1
Doelpuntenmakers ZVL-Tetteroo: Marianne de Groot 3, Biurakn Hakhverdian 2, Brenda Weber, Marloes Cabout, Malissa van Rijn.
Doelpuntenmakers Polar Bears: Simone van de Kraats 3, Nina ten Broek, Luna de Vries, Anne Paardekooper, Nienke Vermeer.

Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort – Polar Bears 9-6
Periodestanden: 2-2, 3-1, 1-2, 3-1
Doelpuntenmakers Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort: Mark Siewers 4, Jan-Willem Slaghuis 2, Mitchell Budding, Freek Schijvenaars, Matthijs Lucas
Doelpuntenmakers Polar Bears: Guus Wolswinkel 3, Sem de Wit, Tom de Weerd, Tarik Scherrenburg.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com