Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames na bliksemstart langs concurrent De Zaan

09/11/2021

Voor de derde keer binnen twee maanden stonden de waterpolosters van Polar Bears tegenover ZV De Zaan en voor de derde keer was de Edese ploeg te sterk. Na twee keer 6-5 winst werd het zaterdag in de Peppel 12-10.

De berinnen schoten uit de startblokken en hadden in een mum van tijd een 5-0 voorsprong te pakken. De Zaankanters, in eerste instantie lamgeslagen, sloegen in de twee daaropvolgende periodes sterk terug en wisten op gelijke hoogte te komen. Daarna was Polar Bears op tijd wakker. Via Nina van de Geijn (twee keer), Feline Voordouw en Laura Schinkel liep de ploeg uit tot 10-6 en kwam niet meer in de problemen.

De heren kenden weinig moeite met ZPB uit Barendrecht. Tegen de hekkensluiter stopte de teller bij 17-7. Wederom was nieuweling Sam Kunz op dreef met vijf treffers.

Op de ranglijst staan de dames op vierde plek, met nog enkele wedstrijden tegoed op de concurrentie. De heren, die ook nog duels hebben in te halen, staan achtste.

Foto: Mark Gunnink

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com