Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames naderen koplopers

16/11/2021

De opmars van de dames van Polar Bears krijgt steeds meer gestalte. De ploeg begon moeizaam mede dankzij veel afwezigen vanwege diverse eindrondes van Jong Oranje. Maar met nog vier speelrondes te gaan voor de winterstop is de ploeg op stoom geraakt.

Afgelopen zaterdag boekten de berinnen de vierde zege op rij waarmee koplopers UZSC en De Zaan nog maar drie punten weg zijn. Bovendien heeft de ploeg nog een duel tegoed op de twee. Zaterdag was GZC Donk – de finalist van vorig seizoen – het volgende slachtoffer.

Polar Bears ging flitsend van start getuige de 4-0 voorsprong na één periode. GZC Donk kwam daarna beter in de wedstrijd, maar de berinnen hielden de voorsprong in stand. Na vier periodes spelen was de einstand 9-5.

Heren in slotseconde gelijk
De heren waren dichtbij een knappe overwinning bij UZSC. In Utrecht leken ze op een 8-7 overwinning af te stevenen, maar wist UZSC in de slotseconde de 8-8 te scoren waardoor de beren genoegen moesten nemen met een punt.

UZSC – Polar Bears 8-8
Periodestanden: 3-3, 1-2, 3-1, 1-2
Doelpuntenmakers: Kas te Riele 2, Guus Wolswinkel, Jens Wijgers, Marnick Snel, Sjors de Kater, Tarik Scherrenburg, Sam Kunz.

Widex GZC Donk – Polar Bears 5-9
Periodestanden: 0-2, 3-3, 1-3, 1-1
Doelpuntenmakers: Feline Voordouw 2, Storm Willemsen 2, Lola Moolhuijzen, Jill Oort, Nina van de Geijn, Laura Schinkel, Fleurien Bosveld.

Foto: Mark Gunnink

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com