Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames ongeslagen de winterstop in

11/12/2018

De dames van Polar Bears hebben ook het derde treffen in korte tijd met UZSC gewonnen. Afgelopen vrijdagavond werd de Utrechtse ploeg – dit keer voor de competitie – met 6-5 verslagen. Daarmee gaan de berinnen gedrieën met de Utrechters en Het Ravijn aan kop van de Eredivisie.

Aanvankelijk kwam de ploeg nog moeizaam op gang. In de tweede periode nam UZSC een 0-4 voorsprong, die pas diep in de vierde periode rechtgetrokken werd. Prompt stond de ploeg nog geen minuut later – en tweeënhalve minuut voor het einde – op voorsprong via Fleurien Bosveld en gaf die niet meer uit handen.

De mannen speelden de Gelderse derby tegen Schuurman BZC uit Borculo. De beren wisten na twee verliespartijen op rij net niet een nieuwe winst te pakken. In de uiterste slotfase schoot de Borculose ploeg de 7-7 gelijkmaker binnen. Hard gelag waren twee gemiste strafworpen voor de beren. Zaterdag wacht koploper UZSC. Polar Bears staat momenteel vierde.

Foto: GunninkFotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com