Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames Polar Bears op trainingsstage in Griekenland

29/09/2017

Vanochtend is de damesselectie in alle vroegte op het vliegtuig richting Athene gestapt. In de Griekse hoofdstad worden de laatste puntjes op de I gezet richting de seizoenstart op 7 oktober. De ploeg speelt in Athene een oefentoernooi tegen Glyfada en Vouliagmeni uit Griekenland en Kinef Kirishi uit Rusland.

Kinef Kirishi is de recordkampioen van Rusland en won eerder dit jaar de Euro League. Vouliagmeni werd afgelopen seizoen tweede van Griekenland. De berinnen spelen zaterdag twee wedstrijden. In de ochtend tegen de Russinnen en begin van de middag tegen Vouliagmeni. Op zondag volgt er een uitgebreid trainingsprogramma en maandag sluit de ploeg af met een oefenwedstrijd tegen Ethnikos in Piraeus.

De competitie begint voor Polar Bears met een thuiswedstrijd, volgende week zaterdag om 19.15 uur tegen Het Ravijn.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com