Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames Polar Bears verliezen bekerfinale

14/03/2018

Polar Bears is er niet in geslaagd de zesde bekerwinst in de historie te veroveren. In het Hofbad in Den Haag was ZVL-Tetteroo met 8-6 te sterk. Een afgeladen zwembad, waar het groen van Polar Bears weer getrouw langs de kant was te zien, zag hoe ZVL haar routine de doorslag zag geven, met een 8-4 stand na drie periodes spelen was het gelopen koers.

In de slotfase deden de berinnen nog wat terug via twee benutte strafworpen van Simone van de Kraats, maar het gat definitief dichten lukte niet meer. Naast nog twee treffers van Van der Kraats scoorden Marit Bergers en Cynthia Mulder de overige doelpunten.

Voor de dames rest de strijd om het landskampioenschap via de play-offs. Aanstaand weekend wordt de reguliere competitie afgesloten, waarin Polar Bears nog speelt tegen ZPB H&l Productions en Widex GZC Donk. Van de tweede plaats is het al verzekerd, alleen wanneer ZVL verliest van ZV de Zaan of Het Ravijn ligt de eerste plek nog in het verschiet.

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com