Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames Polar Bears verslaan landskampioen

14/11/2017

Op vreemde bodem namen de berinnen ‘revanche’ voor de verloren finaleduels van vorig seizoen. Toen was UZSC over twee wedstrijden te sterk en mocht zich kronen tot landskampioen. Nu won Polar Bears met toch vrij verrassend ruime cijfers: 5-9.

Daarmee kan de ploeg serieus spreken van een goede seizoenstart. Met negen punten uit drie wedstrijden gaat het samen met ZVL-Tetteroo aan kop van de Eredivisie. Zaterdag waren Iris Wolves en Simone van de Kraats drie keer trefzeker.

De heren knokten zich in De Peppel naar een 11-11 gelijkspel tegen koploper Het Ravijn. Aanvankelijk ging Polar Bears niet goed van start, maar toonden karakter en snoepten zo het eerste punt af van de gasten uit Nijverdal. Een welkome opsteker voor de ploeg, nadat het twee wedstrijden achter elkaar verloor.

Komende zaterdag volgt er voor de dames een nieuwe test, tegen de nummer drie van vorig jaar Widex GZC Donk. De heren spelen ook een thuiswedstrijd tegen De Ham.

Foto: Gunnink Fotografie.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com