Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames veroveren KNZB-Beker

13/03/2019

De dames zijn er zondagmiddag in geslaagd om de vijfde KNZB-Beker in de historie te veroveren. In Den Haag werd ZV De Zaan met 13-10 opzij gezet. Vanaf het begin pakte Polar Bears de regie, kon niet alles bepalen, maar bracht in de slotfase met een treffer van Nina ten Broek definitief de winst binnen.

Zie ook:

Samenvatting Ede Stad
Beeldverslag GunninkFotografie

KNZB-Bekerfinale Dames
Polar Bears – ZV De Zaan 13-10
Periodestanden: 6-3, 3-2, 2-3, 2-2
Doelpuntenmakers Polar Bears: Simone van de Kraats 4, Iris Wolves 3, Marit Bergers 2, Nina ten Broek 2, Luna de Vries, Fleurien Bosveld.

Foto: GunninkFotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com