Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dames verslaan Widex GZC Donk in Gouda

27/11/2018

Een gevoelige tik deelde de ploeg zaterdagavond uit aan Widex GZC Donk. Polar Bears stond in Gouda tegenover de ploeg, die alom beschouwd wordt als de grootste uitdager van de Edese landskampioen. Voorlopig blijft het bij uitdagen. De berinnen wonnen met 6-8.

De ploeg van Evangelos Doudesis speelde een solide duel, leek alleen in de derde periode even in de problemen te komen toen GZC Donk 4-3 voorkwam, maar kwam via treffers van Simone van de Kraats weer langszij. In de slotfase brachten de berinnen de overwinning thuis.

De heren speelden ook tegen de Goudse club en ook daar werd het een ware thriller. In de laatste periode stond de ploeg nog op voorsprong, die snel teniet werd gedaan, waarna de beren via Tom de Weerd twee minuten voor het einde 6-6 scoorden. Meer zat er echter niet in en GZC Donk liep uit naar 8-6. De derde plek werd daarmee overgedaan en zakten de beren naar de vierde plek. Zaterdag wacht landskampioen AZC in Ede.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com