Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Delta FiBER start sportsponsoractie

10/03/2021

Delta FiBER Netwerk steunt Polar Bears

DELTA FiBER Netwerk is in Ede een campagne gestart om ondernemers en bewoners dit jaar nog te voorzien van supersnel en betaalbaar glasvezel. Zij zijn één van de grootste glasvezel leveranciers in Nederland met meer dan 800.000 klanten. Misschien ken je hun van eerdere glasvezelcampagnes in de regio onder de naam Glasvezel Buitenaf.

Op dit moment vindt de DELTA FiBER Netwerk campagne plaats op de bedrijventerreinen Heestereng, Frankeneng, De Vallei, Klaphek en BTA12.

Ondernemers en bewoners op de geselecteerde bedrijventerreinen kunnen zich aanmelden voor betaalbaar glasvezelinternet. Dit kan tot en met 9 april 2021. Bij voldoende aanmeldingen kan naar verwachting voor de zomer al gestart worden met de aanleg. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen geen aansluitingskosten.

 

Sportsponsoractie

Een aanmelder van een adres (woning/bedrijf) voor glasvezel via DELTA FiBER Netwerk heeft de keuze om eenmalig € 25 te doneren aan Polar Bears. Deze donatie wordt door DELTA FiBER Netwerk voor rekening genomen, mits het aantal aanmeldingen in het project voldoende is voor het aanleggen van het glasvezel in de geselecteerde gebieden

De aanmelding verloopt via https://www.deltafibernetwerk.nl/sportsponsoractie, waar de deelnemer zijn/haar keuze kenbaar kan maken.

De 25 euro actie per aanmelder zal ten gunste van het 75-jarig jubileum komen. Mocht u iemand kennen die in dit gebied woont of een bedrijf heeft, wilt u hem/haar op deze sponsoractie attenderen? Zij kunnen dan bij het aanmelden voor Polar Bears kiezen!

Op de website www.gavoorglasvezel.nl/zakelijk is meer informatie en achtergrond over het project te vinden.

Zakelijke klanten verwijzen we voor vragen en aanmelding graag door naar onze regionale ICT-dienstverleners, die op de website zijn te vinden. Voor bewoners zijn er promotionele acties bij landelijke telecombedrijven, zoals www.delta.nl, www.caiway.nl of www.kliksafe.nl

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com