Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Domicilie nieuwe sponsor Polar Bears

09/11/2017

Domicilie Makelaars Ede heeft een sponsorcontract gesloten met Polar Bears. Het ‘makelaarskantoor voor wonen en werken’ heeft zich tot en met 2021 verbonden aan de ambitieuze Edese waterpoloclub en wil de komende jaren net als Polar Bears toewerken naar een ‘gouden doel’. Nick de Boer (Domicilie) en Hans Nieuwenburg (Polar Bears) bezegelden de samenwerking onlangs met een handtekening en een glas champagne.

Domicilie was al eerder sponsor van Polar Bears en keert na een aantal jaren afwezigheid weer terug met haar logo in en om zwembad De Peppel, de thuishaven van de Edese club. Nick de Boer: “We hebben altijd een warme band gehouden met veel mensen die bij Polar Bears in allerlei functies actief zijn. Zo deden we, ook toen we geen sponsor waren, regelmatig mee aan het bedrijvenwaterpolotoernooi. Een oergezellig evenement waar onze medewerkers als deelnemer of toeschouwer veel plezier aan beleefden. Niet alleen in het water, maar daarna ook in het clubhuis.”

“Wij voelen ons thuis in de gemoedelijke, familiaire sfeer die bij Polar Bears heerst”, vervolgt De Boer. “Mooi om te ervaren hoe men dat bij Polar Bears combineert met de prestatiecultuur die er ook ontegenzeggelijk is. De gedrevenheid en het doorzettingsvermogen van talentvolle topsporters die het beste uit zichzelf en elkaar willen halen, is iets waar wij ons graag mee associëren. Ook wij willen elke dag topprestaties leveren in ons eigen vakgebied en voor onze klanten ‘voor goud gaan’. Net als de waterpomannen en -vrouwen van Polar Bears.”

De Boer was naar eigen zeggen ‘gepakt’ door de nieuwe sponsoraanpak van Polar Bears, waarbij de club er naar toewerkt om in 2021 bij het 75-jarig bestaan zowel met de waterpolomannen als –vrouwen weer Kampioen van Nederland te worden. “Polar Bears heeft dat omschreven als ‘gouden doel’. Daar willen wij ons graag aan spiegelen. Het is onze ambitie om in 2021 het beste makelaarskantoor van Ede en omstreken te zijn. Dat is natuurlijk moeilijker meetbaar dan een landstitel waterpolo, maar met medewerkers- en klanttevredenheidscijfers verwachten we wel een goede indicatie te krijgen. Het gaat ook niet zozeer om het doel op zich, maar om de weg er naartoe. Wij willen samen vooruit met Polar Bears. Het bepalen van onze ‘gouden doelen’ helpt daarbij.”

“Domicilie en Polar Bears: twee Edese ‘clubs’ met een rijke historie en veel ambitie. Die elkaar stimuleren en inspireren om samen vooruit te ga, continu verbeteren, op weg naar onze ‘gouden’ doelen! Als je het zo opsomt is het eigenlijk een hele logische link”, verklaart Nick de Boer de sponsorovereenkomst van ‘zijn’ Domicilie, dat ook nog een vestiging in Nijkerk leeft. “Die wordt ook bij de sponsoring betrokken.”

“Met onze sponsorbijdrage willen wij uiteraard in eerste instantie de club Polar Bears in z’n totaliteit ondersteunen. Van recreatiesport tot talentontwikkeling en topsport. En van de minipupillen tot de eerste teams die strijden om de landstitels. Daarnaast willen wij op deze manier ook indirect een steentje bijdragen aan de droom van talentvolle waterpoloërs van Polar Bears om deel te nemen aan de Olympische Spelen met het Nederlands team. We zouden het prachtig vinden als er in Tokio 2020 straks enkele Beren en Berinnen van de partij zijn.”

Meer weten over Domicilie?
Kijk op www.domicilie.nl

Fotobijschrift: Nick de Boer (links) en Hans Nieuwenburg proosten op de samenwerking tussen Domicilie en Polar Bears.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com