Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Drie op een rij voor de dames

10/12/2019

Na de toch ietwat tegenvallende seizoensopening, toen de dames drie keer achtereen verloren, heeft de ploeg de weg omhoog gevonden. Sindsdien won de ploeg – met het bekertoernooi erbij – zes wedstrijden achter elkaar.

Zaterdag was ZV De Ham het nieuwe slachtoffer. In zwembad De Peppel werden de gasten uit Krommenie op een nipte 16-14 nederlaag getrakteerd. In de openingsfase nam De Ham nog brutaal de voorsprong, maar in het derde part ging Polar Bears erop en erover en besliste de wedstrijd. De afgelopen zomer overgekomen Storm Willemsen was vijf keer trefzeker. Op de ranglijst nemen de berinnen de vijfde plek in.

De heren van Polar Bears kwamen niet in actie dit weekeind en zagen de concurrentie goede zaken doen. De ploeg werd voorbijgestoken door De Ham en zakte af naar de negende plaats. Komende zaterdag spelen beide ploegen een thuiswedstrijd.

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com