Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Dubbele winst voor Polar Bears

20/11/2017

De zaterdagavond was omgedoopt tot ‘Super Saturday’ en kreeg de gewenste uitkomst. De dames vervolgden hun ongeslagen reeks met een overwinning op Widex GZC Donk. De heren proefden weer eens de smaak van een overwinning tegen De Ham.

Met de 10-8 winst blijft de zegereeks voor de dames voorlopig aanhouden, ditmaal werd GZC Donk – kandidaat voor de titel – met 10-8 opzij gezet. Daarmee hebben de berinnen nog steeds de maximale score uit vier gespeelde duels. Komende zaterdag speelt de ploeg tegen nummer laatst ZPB, voordat de kwartfinale voor de beker tegen dezelfde ploeg op het programma staat. Daarmee lonkt een 100% score tot de winterstop.

Soepele overwinning
Na twee verliezen en een gelijkspel wisten de heren weer eens te winnen. Het nog puntloze De Ham was daarvoor een gewillig slachtoffer. Met halverwege een 6-3 voorsprong liepen de beren uiteindelijk soepel uit naar 12-5. Sook Willemsen werd topscorer met drie doelpunten. Komende weken staat de ploeg voor twee belangrijke krachtmetingen. Met Schuurman BZC (uit) en ZPC Amersfoort (thuis) weet het verder waar het staat en kan het aansluiting zoeken met de subtop.

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com