Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Ede de waterpolohoofdstad van Nederland

18/01/2018

Op dinsdag 30 januari om 20.00 uur a.s. vindt in zwembad de Peppel te Ede de World League-wedstrijd van het nationale dameswaterpoloteam tegen de vice-wereldkampioen Spanje plaats. Polar Bears, Zwembad de Peppel, Sportservice Ede, KNZB en de gemeente Ede hebben de handen ineengeslagen om deze wedstrijd te organiseren en er een prachtig evenement van te maken en willen de waterpolosport zo breed mogelijk promoten.

Op vrijdag 19 januari a.s. zal er een waterpolo-promotieteam door Ede Centrum gaan en worden er aankondigingsposters van de World League-wedstrijd opgehangen. Ook worden alle winkeliers gevraagd om, als ludieke actie, een mini-waterpolobal in de etalage te leggen of een waterpolo attribuut tot en met 30 januari. Het promoteam zal dit van winkel tot winkel gaan aanbieden.

Het doel van deze campagne is om alle Edenaren te laten zien dat waterpolo binnen Ede leeft, dat Ede trots is op Polar Bears en vice versa.

In de week voorafgaand aan de officiële wedstrijd worden er zo’n zeven waterpolo clinics verzorgd door (ex-) internationals voor de scholen uit de gemeente Ede, zelfs aan de kleuters wordt gedacht!

Op de 30e zal er voorafgaand aan de wedstrijd een vip-bijeenkomst zijn waarin de businessclub van Polar Bears, de gemeente, de lokale en provinciale politiek, Sportservice Ede, etc. elkaar zullen ontmoeten.

Ede is ruim een week lang weer even de waterpolohoofdstad van Nederland!

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com