Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Eerste overwinning voor heren Polar Bears

08/10/2019

De mannen van Polar Bears hebben de eerste drie punten van het seizoen op zak. In een dubbel weekend kwamen de beren eerst op zaterdag in actie tegen ZV De Zaan, waartegen 8-8 werd gespeeld. Zondag werd promovendus PSV verslagen: 8-14.

Tegen De Zaan – dankzij nieuwe aankopen gebombardeerd tot titelkandidaat – hadden de heren het aanvankelijk lastig, maar speelden zich terug in de wedstrijd. In slotfase lag na een treffer van midvoor Rick Meijer de winst zelfs even voor het grijpen. Echter maakten de Zaankanters nog 8-8. Tegen PSV ging het – met international Tom de Weerd weer terug na een schorsing – wat makkelijker. Halverwege stond er 2-7 op het scorebord en konden de beren de wedstrijd uitspelen.

Komend weekend staat de eerste ronde van de KNZB-Beker op het programma. Dan staat Polar Bears tegenover het Rotterdamse SVH. Ook de vrouwenploeg hervat de competitie weer. Zij spelen een uitwedstrijd tegen Het Ravijn.

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com