Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Fit en Fun bij de Informatie- en Doemarkt 55+

31/10/2022

Afgelopen donderdag 27 oktober werd er in sporthal de Peppel een 55+ informatie- en doemarkt georganiseerd. De middag stond  in het teken van bewegen, gezondheid en bij elkaar komen.

Polar Bears was met een kraam aanwezig om Fit en Fun bij de senioren onder de aandacht te brengen. Velen die langs kwamen en Polar Bears zagen riepen ‘dat ken ik wel’ of ‘ik kan en wil niet waterpoloën’. Polar Bears is in dat opzicht zeker niet onbekend. Bewondering en verwondering dat Polar Bears ook nog meer te bieden heeft, juist voor senioren.

Maria, trainster bij Fit en Fun: “Wij hebben best wat aanloop gehad en uit kunnen leggen wat we bij Fit en Fun zoal doen. In drie verschillende niveau groepen doen we oefeningen en spelletjes en na afloop is er altijd tijd voor een kop koffie of thee in ons clubhuis De Dolfijn.”

We hopen dat na deze middag Polar Bears Fit en Fun wat meer naamsbekendheid heeft gekregen onder de senioren. Wil je meer weten, een keer komen kijken of het eens uitproberen, dat kan ook. Vraag een gratis proefles aan. Fit en Fun traint elke dinsdag van 19:00 tot 20:00 in de Peppel.

fit en fun marktkraam
https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com