Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Halve finale KNZB-Beker

30/01/2017

Het belooft nu al een fantastisch en zeer spannend bekerweekeind te worden. Februari begint met twee bekerkrakers voor beide eerste teams van Polar Bears. Uniek! Zowel de dames als de heren zijn allebei doorgedrongen tot de halve finale en zullen de eerste wedstrijd in eigen bad afwerken.

De heren beginnen het spektakelstuk tegen Het Ravijn. Net als de dames zijn ook de heren de underdog in de wedstrijd. Het Ravijn doet mee om de bovenste plaatsen in de competitie terwijl Polar Bears in de middenmoot meedraait. Maar Polar Bears is als geen ander in staat om boven zichzelf uit te stijgen en te stunten. Dat zagen we immers vorig seizoen toen Het Ravijn in de bekerfinale niets te vertellen had en met een 9-4 eindstand ging de beker mee naar Ede!

De dames staan tegenover Widex GZC Donk, die twee weken geleden in een zinderende wedstrijd met 7-6 verslagen werden. GZC Donk is favoriet, maar de berinnen hebben dit seizoen bewezen het de topploegen lastig te kunnen maken. En wat is een beter decor om dat dunnetjes over te doen dan in de halve finale van de beker!?

Het zal de beren en berinnen alles aan gelegen zijn om zoveel mogelijk steun en lawaai te ontvangen van onze supporters. Kom vrijdagavond dus naar de Peppel en schreeuw ze naar een eerste stap richting de finaleplek in Den Haag!

Tijden:
Vrijdag 3 februari:
19:30 uur: Polar Bears – Het Ravijn (Heren)
21:00 uur: Polar Bears – Widex GZC Donk (Dames)

Zaterdag 4 februari:
18:45 uur: Het Ravijn – Polar Bears (Heren)

Zondag 5 februari:
19:00 uur: Widex GZC Donk – Polar Bears (Dames)