Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Halve finale play-offs

09/04/2018

Na het bereiken van de halve finales om het landskampioenschap, staan de dames opnieuw op de drempel van een finale. Dit keer is wederom Widex GZC Donk de tegenstander. De vorige halve finale – in het bekertoernooi – ging met 8-8 en 9-8 gewonnen. Dus spanning, maar bovenal spektakel lijkt verzekerd.

Afgelopen weekend bleek in de kwartfinale maar eens dat niets vanzelf komt, en dat onze berinnen ieders steun hard kunnen gebruiken. Kom vrijdagavond dus naar de Peppel en schreeuw ze richting de finale!

Vrijdag 13 april 20.30 uur 
Polar Bears – Widex GZC Donk

Zaterdag 14 april 20.00 uur 
Widex GZC Donk – Polar Bears

(Evt.) Zondag 15 april 18.00 
Polar Bears – Widex GZC Donk

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com