Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Heren met moeite naar kwartfinale KNZB-Beker

05/04/2022

Met twee moeizame wedstrijden heeft de herenploeg van Polar Bears zich voor de kwartfinale van het bekertoernooi geplaatst. Tegen ZVL-1886 werd er eerst met 10-10 gelijkgespeeld. Een dag later werd het karwei in Leiden met 14-10 winst alsnog afgemaakt.

Vooral de thuiswedstrijd van zaterdag verliep moeizaam voor de ploeg van Ruud van der Horst. In de slotfase knokte de ploeg zich tot twee keer toe terug van twee doelpunten achterstand. In de return in Leiden zat de ploeg snel op rozen met een 6-1 voorsprong. ZVL knokte voor wat het waard was, maren wist het gat niet kleiner dan twee doelpunten te krijgen.

In de kwartfinale wacht UZSC voor de beren, dat vrijgeloot was. In de competitie troffen de ploegen elkaar twee keer. In Ede werd er met 12-10 gewonnen, in Utrecht werd er 8-8 gespeeld. De vrouwenploeg komt na het veroveren van de landstitel ook weer in actie. In de kwartfinale staat de succesploeg tegenover laagvlieger PSV.

Zaterdag 2 april
Polar Bears – ZVL-1886 10-10
Periodetanden: 3-2, 1-2, 2-4, 4-2
Doelpuntenmakers Polar Bears: Sam Kunz 5, Lars ten Broek 2, Kas te Riele 2, Guus Wolswinkel.

Zondag 3 april
ZVL-1886 – Polar Bears 10-14
Periodestanden: 0-4, 4-2, 3-3, 3-5
Doelpuntenmakers Polar Bears: Kas te Riele 4, Lars ten Broek 3, Sam Kunz 3, Jens Wijgers, Sander Roels, Marnick Snel, Kay Zittersteijn.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com