Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Heren Polar Bears als koploper winterstop in, dames vierde

12/12/2022

De herenploeg van Polar Bears sluit het jaar af als koploper van de eredivisie waterpolo. Moest het die positie vorige week nog delen met huidige nummer twee AZC, profiteerde de ploeg maximaal van een misstap van de concurrent.

AZC ging met 10-12 onderuit, terwijl de beren zelf weinig moeiten hadden in Leiden. Mede dankzij vier treffers van Lars ten Broek werd thuisploeg ZVL met 16-9 opzijgezet. Het jaar zit er nog niet op voor de ploeg van Bas de Jong. Aankomend zondag wacht de halve finale van het bekertoernooi, tegen datzelfde AZC.

De damesploeg ging met 12-8 onderuit tegen GZC Donk en sluit daarmee de eerste competitiehelft af als vierde. De regerend landskampioen kon lang mee tegen de Goudse tegenstander, maar zag de koploper in de laatste periode het definitieve verschil maken. Voor de ploeg wacht dit weekend ook een bekerwedstrijd, wanneer de titelverdediger PSV ontvangt voor de kwartfinale.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com