Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Heren naar halve finale

20/11/2018

De heren van Polar Bears zijn er dit weekend in geslaagd de halve finales van het bekertoernooi te bereiken. Over twee wedstrijden bleek nummer laatst in de competitie SVH een makkelijke tegenstander. Vrijdagavond wonnen de beren met 6-17. In Ede werd het zondag 15-5.

Desondanks had Polar Bears het op voorhand niet gemakkelijk. Coach Jan-Bram van Luit had vanwege blessures slechts acht fitte spelers tot zijn beschikking. Vanwege hernieuwde spelregels kon de ploeg niet putten uit spelers van het tweede team. Zodoende deed Van Luit een beroep op Rami Shokir, speler van het vierde team. Met hem wist de ploeg zich uitstekend staande te houden.

De vrouwen speelden ook een bekerwedstrijd. De ploeg opende op vrijdagavond de kwartfinales tegen UZSC uit Utrecht. De berinnen kwamen wat laat op stoom maar zegevierden met 7-8. Fleurien Bosveld werd topscorer met drie treffers. De return volgt op zaterdag 1 december in Ede.

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com