Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Heren Polar Bears onderuit in seizoensopening

11/10/2020

Afgelopen zaterdag beleefden de herenploeg van Polar Bears hun uitgestelde seizoenstart. De week daarvoor zouden de beren de competitie al beginnen, maar coronabesmettingen bij de Edese ploeg gooide roet in het eten.

Hersteld en wel mocht de ploeg van coach Ruud van der Horst in Nijverdal voor het eerst in zeven maanden weer aantreden. Tegenstander was Het Ravijn. Polar Bears was ‘vooral blij om weer te mogen spelen’, zo klonk het vooraf.

Polar Bears trof met Het Ravijn een stugge tegenstander. De beren stonden halverwege met 4-3 voor, maar de ploegen beleven dichtbij elkaar liggen. Tot diep in de laatste periode stond het 5-5. Een benutte strafworp van Het Ravijn, 50 seconden voor het einde, zorgde ervoor dat Polar Bears het seizoen met een nederlaag opende. Kas te Riele (3), Rick Meijer, Sander Roels zorgden voor de doelpunten.

De dames wisten wel te winnen. In Utrecht waren de berinnen in een spannend duel met 16-12 te sterk voor UZSC. Polar Bears kende een prima start en kwam net 5-1 voor, maar kon niet verder uitlopen. Naarmate de wedstrijd vorderde beet de Utrechtse ploeg zich steeds verder vast in de wedstrijd.
Zover zelfs, dat aan het begin van de laatste periode de stand weer gelijk werd (10-10). Polar Bears versnelde echter nog een keer en mede via drie treffers van de jonge Lola Moolhuijzen keerden de berinnen met een 16-12 zege huiswaarts.

Met winst staat Polar Bears met zes punten uit twee duels op de tweede plek. Samen met Widex GZC Donk hebben ze de maximale score uit twee duels, alleen kent GZC Donk een beter doelsaldo.

Komende zaterdag gaat Polar Bears op bezoek bij ZPB uit Barendrecht. Zowel de heren en dames komen dan in actie.

Foto: Mark Gunnink

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com