Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Heren veroveren Supercup

25/09/2017

Aan het begin van het seizoen hebben de heren gelijk voor een grote verrassing gezorgd. In strijd om de Supercup werd regerend lands- en bekerkampioen UZSC in eigen bad met 4-5 verslagen. Polar Bears had zich als verliezend bekerfinalist vorig seizoen geplaatst voor de eindstrijd.

In zwembad de Krommerijn ontspon zich een vermoeiende wedstrijd dankzij weinig doelpunten en lange aanvallen. De beren kwamen op voorsprong via Kay Zittersteijn en konden die later uitbouwen via Tom de Weerd, Tarik Scherrenburg en aanvoerder Ruud van der Horst. Met een 2-5 voorsprong na drie periodes spelen hing er een stunt in de lucht. UZSC zette in de laatste periode nog aan, maar kon niet verder komen dan 4-5. Rick Meijer maakte het laatste doelpunt in zijn officiële debuut voor Polar Bears.

Polar Bears veroverde in 2012 voor het laatst de Supercup.

UZSC – Polar Bears 4-5
Periodestanden: 1-1, 1-2, 0-2, 2-0.
Doelpuntenmakers UZSC: Casper Landeweerd 2, Joep van den Bersselaar, Yoran Frauenfelder.
Doelpuntenmakers Polar Bears: Kay Zittersteijn, Tom de Weerd, Tarik Scherrenburg, Ruud van der Horst, Rick Meijer.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com