Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

In memoriam: Ellie van Briemen

03/12/2019

Deze week ontvingen wij het verdrietige bericht dat afgelopen vrijdag 29 november
ons gewaardeerde lid Ellie van Briemen is overleden.

Ellie was al sinds 1975 lid van Polar Bears.
Komend vanuit Den Haag heeft zij direct haar kennis en kunde bij Polar Bears in de praktijk gebracht.
Zo was zij een kundig jurylid bij het zwemmen, gaf zwemles aan nieuwe leden van Polar Bears en was coach van het pupillen team. Daarnaast had zij ook nog de taak van ledenadministratie op zich genomen.

Ellie heeft samen met Silvia Klein Zaaltink het synchroonzwemmen opgezet en hiervoor de nodige diploma’s behaald. Bij waterpolo was ze druk met de jurytafel, en ook voor internationale wedstrijden werd zij uitgenodigd door de KNZB. Deze kennis werd vervolgens weer gebruikt bij de Europacup wedstrijden van Polar Bears.

Voor al haar werkzaamheden ten gunste van Polar Bears heeft zij een zilveren beer in de vorm van een hanger in ontvangst mogen nemen.

Ook na hun actieve jaren waren zij en haar man Willem nog nauw begaan met Polar Bears.
Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte toe.

Het bestuur van Polar Bears

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com