Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

In memoriam: Frans van der Horst

19/06/2022

Tot ons grote verdriet is op vrijdag 17 juni Frans van der Horst op 89-jarige leeftijd overleden.

Frans was lid van Polar Bears vanaf 1966. Iemand die altijd midden in de Edese samenleving heeft gestaan en zich daarbij zeer betrokken voelde en toonde met Polar Bears. Iemand die altijd klaar stond om iets te organiseren of zijn bijdrage daaraan te leveren. Nadat we in 1972 ons ‘eigen’ zwembad De Peppel kregen werd hij actief als speaker tijdens wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 en heeft dat ruim 20 jaar met veel passie en plezier gedaan.

Frans zag altijd kans om via de microfoon spelers en begeleiders op een persoonlijke manier neer te zetten. Hij vatte zijn rol altijd heel serieus op en was daarom altijd ruim op tijd om zich voor te bereiden en de scheidersrechters op te vangen. Frans vond het verschrikkelijk leuk om te doen en werd door de spelers/speelsters van Heren en Dames 1 destijds enorm gewaardeerd.

Daarna werd Frans op een andere wijze actief voor de vereniging. Zijn kennis en netwerk vanuit de jarenlange ervaring ‘Onder de Toren’ zette hij in voor ‘de Dolfijn’. Vanaf mei 1999 is Frans betrokken geraakt bij de voorbereiding en daarna exploitatie van verenigingsruimte De Dolfijn. Naast inkoop en magazijnbeheer werd Frans ook alarmbeheerder, klusjesman en waarschijnlijk nog wel meer.

In 2002 werd Frans voor zijn vrijwilligerswerk voor Polar Bears gedurende vele jaren, onderscheiden met de zilveren speld. Bij jubilea en andere festiviteiten waren Frans en Bep altijd van de partij en dat waren ze ook van plan a.s. 2 juli, wanneer het 75+1-jarige jubileum van Polar Bears gevierd wordt.

We zullen Frans missen, zijn vrolijkheid, enthousiasme en betrokkenheid.

We wensen Bep, Arthur en familie veel sterkte.

Bestuur Polar Bears

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com