Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

In memoriam: gert van de brink

10/05/2022

Vorige week kregen wij het droevige bericht dat oud-lid Gert van de Brink op 78 jarige leeftijd was overleden.

Gert was DE schoolslagzwemmer van onze club, toen we nog een zwemafdeling hadden. Veel clubrecords stonden op zijn naam en als we een uitwisseling hadden met bijvoorbeeld Pinguin uit Weidenau moest hij de 50m, 100m en wisselslag estafette zwemmen om zo onze punten binnen te halen. Later ging hij de zwemjeugd trainen en vooral helpen met de keerpunt techniek. Dat was zijn specialiteit waarvan menig lid heeft geprofiteerd. Ook als “berenvelletje-vouwer” op de maandag avonden in het “berenhol van der Veer” was hij bijna altijd present. Met zijn grappen en moppen werd het zo een gezellige avond en was de klus gauw gedaan.

Nadat de zwemploeg was overgegaan naar de Vrije Slag bleef Gert trouw aan Polar Baers en drager van de zilveren Polar Bears speld. Helaas nam zijn gezondheid af na het overlijden van zijn partner en is hij op 1 mei 2022 gestorven en heeft hij zijn rust gevonden.

Gerry van der Veer

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com