Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

In memoriam Joop Niese sr

23/02/2022

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Joop Niese sr.  op 17 februari op 84-jarige leeftijd overleden is. Joop is jarenlang actief geweest als vrijwilliger binnen Polar Bears. Zoals het vaak gaat raakten Thea en Joop betrokken bij Polar Bears via hun kinderen Meriam en Joop jr.

In 1987 was Joop secretaris en actief bij diverse evenementen en van alles en nog wat (ook al werd hij officieel pas in 1999 lid). In de periode 1999 – 2006 was Joop penningmeester in het bestuur. Hans Frankenmolen, destijds voorzitter, noemde hem ‘mijn penningmeester’. We kenden Joop als een hele betrouwbare, sympathieke en  harde werker die zich vele jaren heeft ingezet voor de club. In 2001 ontving hij de Beregoedbokaal als dank en waardering voor zijn inzet voor onze vereniging en in 2006 werd hij bij het 60-jarig jubileum onderscheiden met een zilveren Beertje.

Wij wensen Thea, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen veel sterkte!

Bestuur Polar Bears

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com