Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Info avond Sport High School

04/02/2020

Sporters kiezen voor het Pallas Athene College!

Wat? Informatie avond Sport High School – Waterpolo
Wanneer? Woensdag 19 februari van 19.00 tot 20.00 uur
Waar? Pallas Athene College Ede
Voor wie? Voor iedereen uit de regio Ede die naar het voorgezet onderwijs gaat
Aanmelden? Stuur een mail naar g.kreeft@pallasathenecollege.nl

Het Pallas Athene College is dé school in de regio Ede waar sporters zich thuis voelen. In samenwerking met Polar Bears, organiseert het Pallas Athene College de Sport High School voor waterpolo. De trainingen worden gegeven door spelers uit de Heren 1 selectie van Polar Bears.

De trainingen zijn op dinsdag en woensdag tijdens het eerste en tweede lesuur. Het Pallas Athene College faciliteert door tijd vrij te roosteren en door iedere sportleerling te koppelen aan een talent begeleider.

Informatie avond

Lijkt het jou ook wel wat om naar de Sport High School te gaan? Kom dan naar de speciale informatie avond op woensdag 19 februari. Een mooie kans om kennis te maken met het Pallas Athene College, met Polar Bears, met de trainers én deelnemers aan de Sport High School. Zij kunnen je precies vertellen hoe het is!

Als je komt, meld je dan even aan via g.kreeft@pallasathenecollege.nl

Graag tot ziens op woensdag 19 februari!

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com