Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Informatie avond Sport Highschool – Waterpolo

03/01/2018

Wat?            Informatie avond Sport Highschool – Waterpolo

Wanneer?  Woensdag 10 januari 2018 van 19.00 tot 20.00 uur

Waar?         Pallas Athene College Ede

Voor wie? Voor iedereen uit de regio Ede die naar het voorgezet onderwijs gaat en gek is op waterpolo

Sporters kiezen voor het Pallas Athene College!

Het Pallas Athene College is dé school in de regio Ede waar sport-talenten zich thuis voelen. In samenwerking met Polar Bears, organiseert het Pallas Athene College de Sport Highschool voor waterpolo. De trainingen worden gegeven door Evangelos Doudesis, trainer van de damesselectie van Polar Bears en actief als trainer/coach bij de damesselecties van oranje.

De trainingen vinden op dinsdag en woensdag plaats tijdens het eerste en tweede lesuur. Het Pallas Athene College faciliteert tijd en koppelt iedere sporter te koppelen aan een talentbegeleider.

Informatie avond

Lijkt het jou leuk om naar de Sport Highschool te gaan? Kom dan kennismaken tijdens de speciale informatieavond op woensdag 10 januari 2018. Een mooie kans om kennis te maken met het Pallas Athene College, met Polar Bears, met Evangelos én deelnemers aan de Sport Highschool. Zij kunnen je precies vertellen hoe het werkt!

Als je komt, meld je dan even aan via g.kreeft@pallasathenecollege.nl

Graag tot ziens op woensdag 10 januari

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com