Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Informatie over het Ouder-kind toernooi

19/12/2016

Aan het begin van 2017 starten we het seizoen met het ouder-kind toernooi voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie. Als vanouds mogen de ouders van de jonge Polar Beren hun kunsten in het water vertonen.

Lees het schema hieronder goed, dan weet je hoe laat je start en op welk veld je speelt.Veld 1 is onder het scorebord, Veld 2 is bij het ‘zeilveld’, veld 3 is aan de kant van de tribune. Na de eerste ronde worden veld 2 en 3 samengevoegd tot veld 2.

Speeltijd is twee keer 10 minuten.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com