Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Jubileum kledinglijn

06/11/2020

Dit seizoen bestaat Polar Bears 75 jaar, tegelijk met 75 jaar bevrijding van Nederland. We zijn als club bijzonder trots dat de naam van onze club vernoemd is naar de ‘Polar Bear’ divisie die de gemeente Ede in 1945 bevrijd heeft. Als eerbetoon aan hen, dragen we in dit jubileumjaar dan ook het originele logo van de divisie.

Daarom lanceren we vandaag, samen met onze kledingsponsor ‘Seles Design’ een prachtige ‘limited edition’ kledinglijn, speciaal ter gelegenheid van ons 75 jarig bestaan. Daarnaast zijn er nog allerlei andere mooie jubileum items, zoals handdoeken, bidons, badmutsen, sleutelhangers, muts, sjaal of een sleutelhanger. Vanaf nu kan er besteld worden! Vinden jullie het net zo mooi als wij?

Sinterklaas / Kerst komt eraan, wij weten wel wat we in onze schoen wensen…

Meer informatie en foto’s vind je op het bestelformulier

bestelformulier

Let op: het is belangrijk om alle velden te vullen, de bestelling is afgerond als de melding komt: bedankt voor je bestelling.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com