Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Kleding seizoen 2020-2021

03/06/2020

Ook zo’n zin in het nieuwe seizoen nu de nieuwe teamindelingen bekend zijn? Wij wel 🙂

Welke maat?

Vanwege Corona is op dit moment een algemene kleding passessie helaas niet mogelijk.
Wel kunnen we dit per team eventueel regelen mochten er meerdere mensen van een team iets nodig hebben om te passen. Weet je je maat al? Dan kan je meteen zelf bestellen via de webshop van Seles.

Combiteams Polar Bears / VZC

Zit je in een combinatieteam Polar Bears/VZC? Daar is speciale kleding voor.

CJ1

CJ1 is een eredivisieteam. Daarvoor schrijven de reglementen voor dat er uniformiteit is.
Dit betekent dat als je nog geen zwembroek hebt van de combinatieteams, dat je deze hier kan bestellen. De maatvoering is hetzelfde als de Polar Bears zwembroeken.
Eind augustus wordt er een kledingpakket uitgedeeld die in bruikleen is voor de wedstrijden. Dit is een broekje, t-shirt en vest.

BJ1

Ook voor BJ1 geldt uniformiteit vanuit de eredivisie reglementen. Ook hier geldt voor iedereen de zwembroek van het combinatieteam. Als het goed is heeft iedereen die al.
Eind augustus wordt er een bruikleen t-shirt uitgedeeld voor de wedstrijden. Deze wordt aan het eind van het seizoen weer ingeleverd.
Ben je ingedeeld in BJ1 dan is dit vest nodig. Ook voor dit vest geldt dat het dezelfde maatvoering is als de Polar Bears vesten.

CJ2 en BG1

Voor CJ2 en BG1 zouden we het fijn vinden als iedereen in ieder geval ook in de zwemkleding loopt van de combinatieteams, zodat we ook hier als 1 team ons presenteren. Ook de badpakken hebben dezelfde maatvoering als de PolarBears badpakken. Dit is geen verplichting.

Webshop

Op dit moment zijn via de webshop de volgende artikelen te bestellen:
* Polar Bears zwembroek, badpak, t-shirt, korte broek, lange broek, vest, caps, rugzak
* Polar Bears synchroon vest en t-shirt
* Combinatieteam Polar Bears/VZC zwembroek, t-shirt, korte broek en vest

Binnenkort zal het badpak van het combinatieteam ook te bestellen zijn via de webshop.
Mocht je een ander artikel willen zoals bijv. de Polar Bears badjas (groen) of de rugzak van het combinatieteam is dat ook mogelijk door een mail te sturen naar info@selesdesign.com

Vragen?

Heb je vragen over de kleding of wil je passen? Neem dan even contact op met Peggy van Dommelen (of een whatsapp bericht via 06-54932171)