Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Knappe winst berinnen in slotseconde

28/03/2023

De dames van Polar Bears hebben zich uitstekend hersteld van het ruime verlies in de bekerfinale van afgelopen week. Toen ging de ploeg onderuit (13-7), nu werd koploper GZC Donk op een 16-15 nederlaag getrakteerd.

Topscorer en international Lola Moolhuijzen eiste weer eens de hoofdrol op. Naast dat ze zes keer scoorde wist de pas achttienjarige schutter in de laatste dertig seconden een 14-15 achterstand om te buigen tot de uiteindelijke winst, door twee strafworpen te benutten.

De heren, die de bekerfinale na strafworpen verloren, liepen een nieuwe zeperd op. In Utrecht werd er met 18-12 ruim verloren van UZSC, dat een dag later ook koploper ZV De Zaan versloeg.

Op de ranglijst blijven de beren derde en met nog twee wedstrijden in de reguliere competitie in het verschiet is dat het maximaal haalbare. De damesploeg staat ook derde. Zij mogen op de laatste speeldag in de slag met UZSC om die positie veilig te stellen voor de play-offs.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com