Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

KNZB Bekerfinale: Polar Bears – UZSC

08/02/2017

Afgelopen weekend plaatsten de heren zich voor de bekerfinale. De krappe 6-5 nederlaag tegen Het Ravijn zaterdag was voldoende na de 12-10 winst een dag eerder.

Dat betekent: we gaan weer naar de bekerfinale! Als  lid en/of supporter van Polar Bears heb je de kans om voor de officiële verkoop al kaarten te reserveren. Klik op onderstaande link en vul het volledige formulier in.

https://goo.gl/forms/bEPRoG82gupz5hMh1

Ook organiseren we weer een busreis zodat we met zoveel mogelijk mensen naar Den Haag gaan!

Foto: Gunnink Fotografie

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com