Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Kwartfinales Eredivisie B-jeugd

22/05/2018
Na de play-offs van de eerste teams is het nu aan onze jeugdteams om voor het kampioenschap te spelen. Vrijdag beginnen de eerste play-offs wedstrijden van <17 B-jeugd, waarin Polar Bears met twee teams in actie komt.
 
De thuiswedstrijden zijn op zowel vrijdag als zaterdag. De jongens hebben het thuisvoordeel dus beginnen op vrijdag tegen VZC, de meisjes volgen op zaterdag en treffen UZSC.
 
Voor beide wedstrijden wordt er een spannende strijd verwacht. Voor zowel de jongens als de meisjes geldt dat ze in de competitie met een gelijk aantal punten eindigden als hun aankomende tegenstander. Bij de meisjes was dat op 42 punten, alleen het onderling resultaat was in het voordeel van UZSC.
 
De jongens verzamelden 35 punten, maar waren hier in het voordeel qua onderling resultaat. Dus ook in dit geval kunnen we spannende wedstrijden verwachten tegen onze buurmannen uit Veenendaal.
 
Thuiswedstrijden
Vrijdag 25 mei
19.00 uur Polar Bears – VZC
 
Zaterdag 26 mei
17.45 uur UZSC – Polar Bears
 
Volledig schema
 
B-jeugd jongens
 
Vrijdag 25 mei
19.00 uur Polar Bears – VZC
 
Zaterdag 26 mei
18.45 uur VZC – Polar Bears
 
(Evt.) Zondag 27 mei
16.30 uur Polar Bears – VZC
 
B-jeugd meisjes
 
Vrijdag 25 mei
18.30 uur UZSC – Polar Bears
 
Zaterdag 26 mei
17.45 uur Polar Bears – UZSC
 
(Evt.) Zondag 27 mei
18.30 uur UZSC – Polar Bears
https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com