Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Les in effectiviteit voor dames

06/03/2017

In eigen huis werd Polar Bears zaterdag nog maar eens geconfronteerd dat de verschillen in de nationale top hard zijn. Tegenstander UZSC was in de afronding dodelijk effectief, waar die bij Polar Bears te wensen overliet. In de Peppel eindigde de score op 4-11.

“Een kleine klap in ons gezicht”, concludeerde coach Evangelos Doudesis. Hij zag zijn team negen overtalsituaties creëren, twee strafworpen krijgen en goede contrakansen pakken. Desondanks bleef de score op vier doelpunten steken. “Als we ons normale scoringspercentage halen van bijvoorbeeld manmeersituaties, dan wordt het laat zeggen 8-11 en is het nog een wedstrijd.” Met een ruststand van 1-8 was de wedstrijd halverwege al gespeeld. “We moeten in de spiegel kijken beseffen dat we nog harder moeten werken. Maar ik twijfel er niet aan dat we wanneer de play-offs eraan komen dat we er klaar voor zijn.”

De mannen kwamen niet in actie dit weekend. Zij bereidden zich voor de op de bekerfinale aanstaande zondag in Den Haag. Als titelverdediger staan ze tegenover regerend landskampioen UZSC.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com