Koop je online aankopen via Sponsorkliks! Zo help je Polar Bears aan extra geld.

Mannen Polar Bears verliezen koppositie na nederlaag

16/01/2023

De heren van Polar Bears hebben afgelopen zaterdag hun tweede nederlaag van het seizoen geleden. De beren waren niet opgewassen tegen concurrent GZC Donk en gingen met 12-9 onderuit. Daarmee kwam een einde aan de serie van zeven ongeslagen wedstrijden op rij.

In Gouda ging de wedstrijd tot halverwege gelijk op (5-5), daarna nam de thuisploeg de afstand naar 9-5. Dat verschil kwam de ploeg niet meer te boven. Doordat concurrent AZC ook won, zakte Polar Bears af naar de derde plek.

Een lichtpuntje was er wel voor de ploeg van Bas De Jong. De Hongaar Benedek Szöke, deze winterstop overgekomen, scoorde drie keer. Szöke studeert een half jaar in Nijmegen en is tot die tijd speler van de club.

De dames kwamen niet in actie afgelopen weekend. Aanstaande zaterdag spelen ze tegen PSV uit Eindhoven. De mannen gaan dan op bezoek bij regerend landskampioen Het Ravijn.

https://www.basketballplayershop.com, https://www.cavaliersplayeronline.com, https://www.warriorsplayeronline.com, https://www.collegeplayersshop.com, https://www.collegebasketball-online.com, https://www.celticsplayershop.com, https://www.bullsplayershop.com, https://www.heatplayershop.com, https://www.bucksplayershop.com, https://www.knicksplayershop.com, https://www.76ersplayershop.com, https://www.nuggetsplayershop.com, https://www.clippersplayershop.com, https://www.lakersplayershop.com, https://www.grizzliesplayershop.com, https://www.sunsplayershop.com, https://www.kingsplayershop.com, https://www.jazzplayershop.com, https://www.jordangearonline.com